mr.nuffnang

Lagu

Tuesday, July 12, 2011

geram nye dekat cina kereta tue

Assalamualaikum sume
arap korang sht 
kita sht jer 
ewah dah mcm tulis surat lak yea
sory la dah lame tak update blog 
kita bz sgt skang nie
blk keje jer dah penat so nak buka fb or
blog pun jd mls
selame tak update blog nie tak byk la cite 
yg kita nak cite 
cume kita tgh bengang ngan cina yg
kita nak beli kete nie
tak call lg 
dpt ke tak kita tak tau la
ummm kita bkn pe kalu tak dpt ckp jer la 
tak dpt nie wat kita tertgu2
kan penantian tue 1 penyeksaan 
terseksa tau kita skang nie...
bila kita call dia kt tgh proses la pe la
hah geram nye...
apa yek ptt kita wat...nak maki karang 
tak baik kan
ewah baiknye kita 
hahaha
ok la sok kita arap kita de ms nak 
update blog
so jumpa lg sok
bubuy
Post a Comment

haruslah klik