mr.nuffnang

Lagu

Saturday, January 22, 2011

Tahun Baru

salam : )

hah lame tol aku tak tulis blog nie..rs rindu sgt...almaklum la start dr tahun baru hari tue mcm2 perkara yg menyesakkan pala otak aku nie...aku harap tahun baru nie dpt la sinaran baru tp rupa2 nye aku silap...mlm tahun baru pun airmata da kuar so fhm2 la kan mood mg takde so tak dpt la nak coretkan pape kat ruangan nie...pape pun aku redha ngan apa yg Allah da tulis kan utk aku..bak kata org la kan hidup mesti diteruskan..nie la name nye hakikat hidup...

so aku harap mulai skang aku nak update tiap2 hari blog aku nie...lebih kurang cm diari hatiku gak la hehehe...arap de la masa n mood yg baik bagus hahaha...nak cite sal hari2 yg aku lalui sepanjang tahun baru nie..mane la tau kan ada berita2 baik dr aku nt...

tp pd tahun baru nie aku telah pun kehilangan org yg pernah aku sygi dl n dia juga merupakan cinta pertama aku...seakan tak mempercayai dgn apa yg berlaku tp akhirnye aku sedar yg ianye bukan lah fantasi...pd tanggal 5hb jan 2011 Mohd Umarul Hafiz Bin Mohd Ali telah pun kembali ke rahmatullah pd pukul 12.50pg...agak berat dugaan yg harus aku terima tp nie sume adalah ketentuan Nya ..aku sebagai hamba Nya yg daif redha atas pemergian dia...aku berdoa n berharap agar arwah ditempatkan di dlm golongan org yg beriman n beramal soleh...dan sepanjang ketiadaan nya di muka bumi Allah ini setiap hari aku sedekahkan Alfatihah n berdoa agar Allah ampun kan dosa2 nya setiap kali aku melalui kawasan perkuburan tempat arwahnya bersemadi...

walaupun rs sedih belumpun hilang hatiku menangis lg...kali nie rs tol2 kehilangan apabila kekasih hati ku seakan2 sudah mula jauh dr hidup ku...maybe perasaan aku sje kot tp 2 la yg aku rs..aku ngan dia semakin jauh n tidak sehaluan lg tp aku ttp syg kan nya..aku tak mampu utk tipu dr ku sndr...aku slalu berdoa n berarap yg kami akan kembali seperti dl...aku dan dia sentiasa bersama n gembira melalui hari2 yg mendatang..dan aku akan sentiasa berarap.................
Post a Comment

haruslah klik