mr.nuffnang

Lagu

Wednesday, January 26, 2011

My Fren Wedding Wani.......cantik tauuuuuuuu




Pd 25 Dec 2010 hari tue kwn baik aku semasa di sekolah telah pun melangsungkan majlis perkahwinan nye...suasana memang meriah dan grand sgt...aku agk sbk kebelakangan nie tak sempat pun nak belu hadiah rs tak best la kan...nak wat cmne terpaksa la pg ngan tgn kosong...bertemakan wrna turquoise pd hari perkahwinan nye menyerikan lg suasana di sekeliling rumah dan khemah...aku pergi bersama kwn baik ku Safura pd pukul 1...smpi jer di sne sudah ramai tetamu yg tiba n menjamu selera...yg best nye tak sangka la dpt jumpa kwn2 lame yg telah bertahun2 tak jumpa..aiiii mg terharu n gembira sgt2...hah bercerita lak sal kwn aku yg kawen nie lupa lak nak bgtau name nye...hehehe name nye Nor Hazwani Bt Khazali 2 pun kalu tak silap aku la...hehehe apa da name kwn sndr pun aku lupa ye la slalu pgl wani jer kan...dia nie ms kat sek seorang yg agk pendiam n nmpk cm sombong tp sebenarnye seorng yg baik hati n byk ckp hehehe...tak sngka dia antara kwn bek aku yg kedua kwn selepas Wa...pape pun nie antra pic yg sempat aku rakam kan bersme2 ngan kwn ku.... taaaaaaaadaaaaaaaaaaaa hehehe
Post a Comment

haruslah klik