mr.nuffnang

Lagu

Wednesday, September 17, 2014

stress keje arini


Start je keje arini semua benda jd tak kena...mcm2 hal yg jadi..dgn bos tak msk opis
dgn aku nye asst pun tak msk opis cuti bwk anak g klinik
aishhh semua bnda aku kena handle..
bekerja lak dgn bangla n nepal yg 10x aku ckp pun lum tentu fhm
pdhal bnda nie hari2 la aku ckp tp masih gak wat kesalahan yg sme
tol2 menguji kesabaran aku..
last2 sume kena mrh..aku penat dah berckp baik2 nie..last2 org pijak pala aku
so aku gunakan kuasa halilintar utk mrh diorg huhu
bru la keje elok skt..
esok tgk la mst akn kena mrh lg..
kalu aku report kat bos kompom2 keje tanpa gaji..
malas la aku nak wat mcm tue...nmpk kejam lak kan..
semakin hari semakin menguji aku
pasrah...redha...

Post a Comment

haruslah klik