mr.nuffnang

Lagu

Saturday, June 11, 2011

no more justin bieber

Assalamualaikum 
hi sume selamat berhujung mgu
arini aku dok umh jer 
rancangan awl mgu lepas nak g 
teluk batik tp bese la kan
rancangan tak menjadi sb kwn aku sbk
hukhuk
so semlm ms tgh wat en3 sal JB nie
ada sorang bloggie bgtau tentang JB so aku bc la
ermm mg menarik n buka mata 
aku
tq sgt act aku sje suke2 jer minat dia
sb slalu nye bila aku 
minat seseorang artis tak kira la dlm or luar 
negara aku minat kejap jer 
bila dah lame2 aku bese jer la
time dia glamor jer aku minat hahaha
ok sal JB nie miss apple 2 bgtau yg JB nie
dia fuck Islam 
wow lbh nie bab agama lak dia main2 kan
sory 2 say la 
after this no more JB la 
so cepat2 la aku tukar image shoutmix aku 
sb sblm nie aku letak pic dia

kenapa yea org suke sgt permainkan Agama Islam padahal org Islam tak penah pun nak permainkan agama korang...yg aku lg tak faham 2 org Islam sendiri pun byk memperlekehkan ajaran Islam itu sendiri..sedarlah wahai semua...kalu korang tak percaya Islam 2 sendiri korang tanye blk diri korang dr mana korang dtg???ask ur self ok 

kalu korang nak bc en3 miss apple tue leh la 
g blog dia di sini
bubuy sume 
Post a Comment

haruslah klik