mr.nuffnang

Lagu

Thursday, May 19, 2011

pening dengan sikap 'dia'

Assalamualaikum
hi semua
actually sudah lama aku pendamkan
perkara ini.pada mulanya hendak tulis
semalam tapi  ada sahaja yang
mengganggu fikiran aku
hari ahad lalu 'dia' mesej aku
pelik juga pada mulanya tapi malas hendak ambil
pusing sangat so aku balas mesej dia

mesej 'dia' : eta dah leh terima kenyataan nie?
aku : kenyataan apa?
dia : kta
aku : da..takde hal la
dia : syukur la,fmly dah tau ke?
aku : yup da tau
dia : diorg ckp pe?
aku : mrh rs nak mengamuk
dia : hahaha sape?
aku : blh gelak?
dia : td taip gelak ke?terukkan?
aku : gurau jer diorg ckp manusia mg leh jnji tp Allah yg tentukan,da la ckp bnda nie watpe no point
dia : just tanye jer, da takde jdh nak wat cne, so kalu kt jumpa eta leh  trma kenyataan dah?
aku : ckp mg la senang,terjumpa?
dia : 2 la ckp tp yg tntukan bkn kita.haah da leh trma ke kalau jumpa?
aku : terjumpa ke apa ke takde hal kot tp nak sje2 jumpa tak kot
dia : owh ok fhm mksd eta, man takkan ajak eta jumpa,dunt wory tp ada rs mg xnak kalu terjumpa?
aku : nape tanye?
dia : jwb jer dr hati
aku : tak kish la jumpa ke apa ke..tak kan nak lari
dia : tp kalu sesaja taknak?
aku : watpe jumpa kalu sesja? dl ms bercinta tak nak jumpa pas pts nak jumpa watpe?
dia : sbgai kwn
aku : sbgai kwn? errmm enth
dia : xpe2,eta pun da ckp kalu sesaja taknakjumpa, so kta x pyh jumpa lg,kalu terjumpa xpe la kalau tak mg tak perlu kalau takde bnda ptng so sume da berakhir
aku : ermm nape man nak jumpa ke?
dia : td rs nak tp skang x lg, eta knl kan man kalau jumpa len?tp takpe la
aku : eta dah anggap man sbgai kwn 2 da kra ok la kan drpd eta anggap man sbgai musuh..man pun leh cr len kan..eta tak dndam bg eta nie sume ketentuan n sb 2 la org pijak pala eta
dia : ok xpe la kita bina idup kita masing2,cr macam mane terpulang tp sape pijak kepala eta?
aku : takde sape..man nak tau eta mg tak suke org yg mungkir jnji
dia : mskdnye ? man mngkir jnji dgn eta? jd eta tak suke?sb 2 tkde jdh ?
aku : ye la da 2 eta plak?
dia : takde la eta tak jnji pape,man yg jnji,bla da mngkir jnji bek ptskan je,maaf
aku : mg la time nak,,time taknak pts
dia : 2 lbh baik,lbh tenang takde spae mngharpkan bnda tak pasti lg
aku : ye la senang kan..man hapy?
dia : hepi?takde la sgt hehehe
aku : ermm takde la sgt? da la man tak pyh tipu
dia : tak tipu la,sunyi je tp takpe takde jnji lg, sblm nie man rs kta ada hrapan tp skang terus terang takde lg
aku : mskd man?
dia : sb eta jumpa taknak so mg takde hrpn lg, kw eta ckp nape skang nak msg ,nie pun leh jd last man kacau eta

ermm pening aku pk jap dia nak jap dia tak nak..time aku nak dl
dia suh aku cr org len n trma kenyataan nie
tp bila aku dah leh trma sume nye dia
pulak nak aku blk???
apa ptt aku pk n buat?
de pendapt tak?
plzzz


Post a Comment

haruslah klik