mr.nuffnang

Lagu

Saturday, March 5, 2011

jatuh cinta lagi ke???

Monkey Winks
isk malu pulak aku nak ckp 
ermm tp lbh kurang cm nie la hehehe 
tp ada pasar mlm kat area umah aku....act da lame la aku 
usha bdk nie muka dia pehhh sebijik cm justin bieber 2 beb
isk berkenan la pulak hati aku nie
tp mesti dia lg muda dr aku
leceh la nmpk nye ggt jari la aku hukhuk 
Monkey Icons
dia berniaga kebab kat p.mlm jd kalu leh tiap2 
kali p.mlm aku nak g 
semata2 nak usha dia punya pasal rs mcm 
nak bg jer flying kiss nie dekat dia Monkey Icon
nie la name nye angau 
cm la dia nak sgt kat aku perasan jer lbh tp kalu dia nak aku sribu kali nak
dan maybe aku akan jadi cm nie Monkey Winks
adakah aku dpt????
ataupun melepas dan gtt jari????Monkey Emoticons
ataupun mencari2 jejaka berkuda yang len jer Monkey Winks
sme2 la kita tgu smpi seru nye yea 
bubuy for now
Monkey Icon
Post a Comment

haruslah klik