mr.nuffnang

Lagu

Thursday, March 3, 2011

blog ku under renovation

 1st entri di bulan March nie
alahai tukar2 la aku nye template blog nie
hehehe bukan nya apa bila g jenjalan tgk blog kwn2 sume aduyai jeles nye sb cntik n tomey2
belaka...aku pun nak gak hahaha so plh nye plh dpt la yg nie..
nmpk so sweet sgt tp kalu dpt cr yg lg
sweet tukar lg la kot hehehe

dah lame sgt pun aku tak tulis blog nie
disb kan oleh jiwa 2 yg kacau skang nie terasa mls lak nak tulis
so arinie rs nak tulis la pulak

takde la apa sgt nak tulis cume nak bgtau yg smlm aku da start ajar saudara aku tusyen
so bermula la kembali tugas aku...
tak dpt la ku nak g kuar mlm2
tp tak kisah la jugak dpt gak aku tambah duit poket kan
 :)
mlm nie tsyen lg so aku nak kena la study skt apa yg nak di ajr mlm nt..
nt kalu bdk2 2 tanye aku,tak tau lak aku nak jwb
mampus!!!!!
so ada ms skt kat opis nie apa kt aku g study dl..
bubuy

Post a Comment

haruslah klik