mr.nuffnang

Lagu

Monday, February 7, 2011

MkN2 KaT OpIs...



6hb Feb 2011 aku kna g opis kje cm bese wlwpun hari ahad tp bkn kje pe la bos aku wat mkn2 lak sempena tahun baru cina nie....dtg jer opis trs kemas yea la ramai org dtg tak kan la nak biar opis kotor...mg kompom bersih la opis n kilang hahaha time nie la nak buli bangla n nepal 2..ala buli skt jer bkn pe pun,,,kol 9lbh manager aku ms wong dtg tolong kemas2 skali time 2 dia sembahyang la apa la...naik berbau colok opis aku diwatnye...pas kemas2 2 susun meja n kerusi lak..bos besar pun dtg terus bg angpau hah bab nie la yg aku suke hahaha...tak lame kemudian kol 12lbh mula la ramai tetamu yg hadirkan dr...bese la dah company pun cina da sah2 la ramai cina yg dtg...bl da ramai org ms wong wk byk angpau kat tgn....dia hulur la angpau kat aku da dpt 2 angpau syukur murah rezki aku hari 2...sume bangla n nepal 2 da blk mandi2 pakai smart2 dok mkn skali ngan ktorg...aku sorang la aweks yg pakai tudung kat situ rs malu sesgt tp nak wat cmne terpaksa beb...tak lme pas 2 dtg lak cina utk tarian naga...naik pekak telinga aku dgr gendang diorg lme lak 2...pas2 bos aku suh mkn pdhal tarian naga 2 tak abis lg ktorg jer g mkn..oh lupa nak ckp sblm mkn 2 akak2 aku as dan nora dtg ngan abg ipar aku skali abg yang....ada gak la teman aku...ermm tak dpt nak tgkp pic sgt sb lupa bwk camera bengang tol aku...alamak tak leh lme2 nak coretkan kat sni sb my sis nak tdo la pulak,,,pape pun tq bos bg angpau....
Post a Comment

haruslah klik