mr.nuffnang

Lagu

Wednesday, February 2, 2011

HaPPy ChinesE New Year

diam tak diam da mask bulan 2 hah cepat nye masa berlalu...ari2 rs nye baru lg msk tahun baru nie nak msk tahun baru gak tp tahun baru cina la pulak hehehe..selamat tahun baru cina aku ucapkan pd sume yg menyambut tahun baru cina semoga rezki korang bertambah..dan pd bos aku lak semoga lg cepat kaya nt jgn lupa naikkan gaji aku n kc angpau ya...penampo aku tak nak hehehe..pd sume yg bercuti lak arap korang sume selamat pergi dan pulang....bwk kereta ke motor 2 hati2 ingtlah org yg tersayang dan yg menunggu kepulangan anda...cuti raya nie my fmly nak ajak g Lost World arap jd la yea jgn ckp jer n jgn lupa bulan 4 nie simpan duit nak g genting lak...jgn duit genting lak bila tiba ms 2 tau....pape pun selamat bercuti sume.....babaiiiiiiiiiiii
Post a Comment

haruslah klik